From paradise to paradise

 
Lovers!
 
Hade nästan glömt bort att jag hade en blogg, och inte gjort en uppdatering sedan Maj, men ändå så möts jag av besökare är jag loggar in.. Vad har jag gjort för att förtjäna så trogna läsare? Trevlig liten överaskning minst sagt. Hoppas allt är kalas-fint med er. Jag har inte bloggat för att jag inte har haft något att blogga om, snarare tvärt om, jag har vänt blad helt och hållet och ingenting än egentligen sig likt sen ni kikade in här sist. Förvånade hehe?
 
LA fick tillsvidare räcka med ett år, och jag är nu bosatt i Florida istället efter en sjukt bra sommar hemma i Jönköping/Habo/Stockholm <3 Mer än tacksam för alla dessa möjligheter, och jag lär mig mer och mer på varje ställe som jag får besöka. "From paradise to paradise" som jag hela tiden får höra här när jag berättar att jag flyttade från Cali hit, men att jämnföra LA/FL är ett helt annat inlägg... Två underbara ställen fast på två HELT olika sätt. Det bästa är dock att jag får dela äventyren med Tessan denna gången, som jag nu också delar lägenhet och är trogen lag-kamrat med (snart även delad bil förhoppningsvis) sen är det ju bara en liten valp som saknas sen har vi ju hela sambo-paketet klappat och klart, haha! Förresten, vet inte hur många som har frågat om vi är systrar här?!.. Lite roligt faktiskt.
 
Så, en liten uppdatering om vad som har hänt i alla fall för er som fortfarande kikar in tappert, ni är inte dåliga. Men det kommer mer! Funderar på att starta en helt ny blogg faktiskt, kanske med Therese, så man kan uppdatera tillsammans och lite mer effektivt. Kanske vore en trevlig ide? Ska suga på den karamellen lite! Jag har i alla fall med min system kamera denna gången, älskar ju att ta bilder/redigera filmer osv så kanske ägnar mig lite mer år det i framtiden om det finns tid.
 
 
Den som fortsätter kika in får se,
Puss och kram så länge <3
/Josefine