Hello New York


 Kvällsfikat på favvo cafét igår i tjusiga Pasadena. Drack Chai Latte som jag inte beställt på evigheter, och åt bästa kyckling-curry mackan på länge! Idag är vi i New York, har flugit hela natten så ett och annat Starbucks besök kommer att vara nödvändigt. Men med ett café runt varje hörn här så ska det nog inte vara några problem. Men oj vad kallt det var! Känns nästan som att vara tillbaka i Sverige igen, så nu vet jag hur det känns att vara hemma så nu ska jag definitivt börja uppskatta Cali vädret mer. 
 Bara jag som tänker på Serena Van Der Woodsen när jag ser den här trappan? Älskar den scenen, Gossip Girl var skön tiden i mitt liv alltså. Kan dom inte göra en ny snart? Skulle ju lätt gå hem i alla fall, ser ju forfarande lika mycket citat och bilder på Chuck/Blair då som jag gör nu. 
 
 
Vårt mysiga lilla hotell. Overall är jag riktigt glad och tacksam över att vara här! Mitt i Manhattan bor vi så kunde inte bli mycket bättre än så här känner jag :) Ska försöka ta lite bilder att slänga upp också! Puss hej så länge