Life is better at the beach 💕 
Santa Monica Beach 
 
Har blivit en del strand häng det senaste. Underbart! Jag älskar det! Det spelar ingen roll att det är kallt, när man är i vattnet är det hur roligt som helst. Jag får nästan träningsvärk i magen av allt skratt, vågorna är så stora här ibland! 
Fotboll, rugby, jordgubbar och kanon sällskap. Bättre dagar i LA


Fick nya träningsskor och spikskor av skolan, älskar färgen gör vi också såklart. Vår Coach känner oss väl hehe. 💗💗💗 


Och hur fint är inte detta då? Min alldeles egna påsk-räddare, hon är ju för bra den där 💗💗💗
 
 
Annars påbörjade jag min sista termin innan sommarlov denna veckan. Helt sjukt vad fort snart ett helt ÅR har gått, minns hur jag kände när mamma lämnade av mig på Arlanda innan jag lämnade henne på flygplatsen. Det betydde verkligen så mycket för mig att du hängde med mig, körde hela vägen, bokade hotell bara för att kunna vinka av mig. Blev tårögd nu när jag skrev det men det där lilla betydde verkligen så mycket, och jag uppskattade det inte då så mycket för jag var så nojig hur vidare flytten skulle vara bra eller inte, men nu är jag verkligen tacksam för det så tack mamma <3 
 
Ska försöka kämpa vidare den sista terminen och inte sakna hemma för mycket! Fick två A och ett B förra terminen så ska försöka hålla i den studie motivationen hela vägen. Jag vet inte riktigt vad jag vill utbilda mig till, förra terminen tog jag business och entrepenörer klasser. Denna har jag valt en kurs i Criminal justice, för att försöka ta reda på om det är en area jag vill rikta in mig på. Vem vet?!