23 SEP 2014

 
Blev väll en lite historisk dag i mitt lilla liv. Hade sagt upp mig från båda mina jobb som jag verkligen tyckte om, och drog flyttlasset mot kalifornien/Los Angeles. Känns ganska sjukt att vara här faktiskt, och allt har verkligen gått så fruktansvärt fort. Bokade biljetten när jag var på Rhodos men hade massa papper kvar att ordna så trodde faktiskt inte att jag skulle få godkänt på intervjun i den amerikanska ambassaden, men det fick jag och nu är jag på riktigt här! I och med att jag flyttade hemifrån när jag var 15/16 (till Stockholm) Så tänkte jag att det inte skulle vara några problem, men oj vilken hemlängtan jag har helt ärligt. Nu är man verkligen långtfrån hemmet och allt som man känner till så väl. Men jag tror man kommer in i det så småningom och jag tycker detta är en grym erfarenhet som jag har valt att ta vara på!
 
 
Den 25 (Alltså ynka två dagar efter min ankomst) började skolan och jag tog min första klass som var DANS. Hade nog aldrig kunnat tro att jag skulle ta en dans kurs här i LA för en månad eller bara en vecka sen haha, men den verkar vara sjukt rolig för alla som var med var verkligen super härliga! Inriktningen jag går i övrigt är dock "business management".
#1 - - Emma:

Oj va kul!
Lycka till!
Linus har en bror i SanFransico!
Kram <3

Svar: Jaa, det känns både spännande och utmanande! Är det sant, Var roligt! Hoppas jag hittar någon svensk här också som stöd haha.Tack så mycket finis!! :* Hoppas allt är bra med dig, kramar <3
Josefine Linnéa Malmborg

#2 - - Clara:

åååå dans! ja, du kommer komma in i det! alltid jobbigt i början! ♥

Svar: Jaaaa! Vaad händer lixom haha <3Ja, hoppas verkligen det. Kram på dig finis, saknar dig!!
Josefine Linnéa Malmborg