San Diego pictures

 
Hello lovers! How amazing isn't this place? Definitely a recommendation if you are in California.
We were here and competed earlier today, my first cross country race ever and I survived, which feels very good right now.
 
 
The cross country course was very tough, as you can see...
 
Och så lite på svenska såklart!
 
Hej på er fina! Kort om min lilla lördag idag som förövrigt började klockan 06.15, hemskt alltså, varför gör man ens så mot sig själv under en helg. Är SÅ glad att jag kom hit så pass sent på säsongen att jag "bara" är "tvungen" att springa två cross country lopp, så jag snart kan börja träna inför tracken istället och slippa alla tidiga månar hehe. Så efter idag så har jag bara ett lopp kvar som är nästa helg, vilket också råkar vara typ det största av dom alla MEN vad gör det jag får väll göra mitt bästa och se det hela som en sjukt bra uppbyggnads säsong vilket det också är. Men sen ska jag typ fira att det är över haha.
 
Och kul med sån grym respons på tidigare inlägg från alla håll och kanter. Tycker det är kul att ni läser, orkade knappt läsa allt vad jag skrev själv ens haha, men jag är ju som jag är och skriva framför läsa alla dagar i veckan! Och ja, jag har gjort en plastikoperation här ganska precis. Målet är ju att kunna delta i Svenska Hollywood fruar år 2024, så jag har gjort upp en plan för varje operation fördelat på år ända tills dess. Är ni med mig? Nu kör vi! För er som inte förstår att jag driver så skriver jag det här lite diskret.
 
 
 
Puss på er,
Have a great day/Godnatt!
#1 - - Clara:

haha alltså åå du är så rolig!!

Svar: Haha som du då pärlan! Miss u :* <333
Josefine Malmborg

#2 - - Anonym:

haha klockren du är! Ta det som en komplimang ;)