2012

Har endast timmar kvar, med det tänkte jag göra en kort resumé och bjuda på lite bilder och tänk kring det gångna året. Lägger upp en fortsättning!
 
Året har gett mig en betydligt bättre bild av mig själv, insett att jag kan om jag bara är ärlig mot mig själv om vad jag vill, och helt enkelt bestämmer mig för det. Öppen för förändringar och använder mig sällan av "nej". Också ärlig till dem runt omkring mig, vilket oftast vinner i längden även om det känns jobbigt just då. Gör det som får mig att känna att, det här är roligt! Och umgås med dem som får mig att känna precis så, en härlig vardag helt enkelt. Det har verkligen varit ett av dem mest lärorika åren med många nya erfarenheter och tagna möjligheter, och med det här känns det som att jag är redo att välkommna det nya sjukt spännande året, 2013!
 
 
- Egypten december/januari 2012
 
Började det nya året med att komma hem från en skön resa, här fylldes livsglädjen maximalt. Solade så ofta jag bara kunde (brunast vinner), upptäckte nya ställen, red kamel för första gången och åkte fyrhjulning i öknen. Underbar känsla. Och om någon frågar, var detta det absolut bästa jag gjort!
 
 
 
 
-
 
- Mars får stå för fikat.
 
Här var det fortfarande varmt och vi fikade in i det sista i stockholms inne stad. Detta är en utav mina favorit årstider, då skinn jackan är den finaste jackan jag vet. Passar till att och på alla, längtar tills den kommer till användning! 
 
- Portugal, april 2012
 
Här har vi väldigt få av många bilder på den allra goaste resan. Träningen gick strålande och vädret var nästan lika bra, och den tropiska middagen över var nog den bästa. Bacon och banan ihop talar för sig själv. Cp fint! Vi åker hit i år igen, det äger! Och detta året är vi dock hela trion. Det bådar gott! ;)
 
 
/Nu måste jag göra mig i ordning för dagen, har en del att fixa tills ikväll osv. Men vill verkligen önska er en trevlig kväll och tänk på att det är en dag imorgon också hehe. Gott nytt freaking år finisar, skål!