beach run & bbq

 
Sista kvällen här för oss. Har gått himla fort och jag tycker att vi alla har gjort bra ifrån oss. Det var dock tufft motstånd, men nästa år kommer vi vara ännu starkare när det väl gäller, det är jag helt säker på. Vi belönade oss själva med lite grillad mat och s'mores i varje fall, mycker välförtjänt efter lång men rolig säsong!
 
 
Körde några härliga strides efter distansen igår på beachen. Underbar strand här verkligen, krit-vit och bland dem lenaste stränderna jag har varit på. Inte det man tänker sig när man hör "Alabama" kanske, men faktum är att detta visar sig vara värsta "dolda" semester stället här. Det ni! 
 
 
Lite track på det också. Nu är klockan snart 02.45 på morgonen/natten och vi börjar rulla mot flyplatsen om en kvart, ska packa ihop det sista men sedan så hörs vi tillbaka i West Palm Beach eller kanske Sverige igen. Kramar så länge! 

nationals

 
Visst bor vi vackert? Vår Nationals resa har hittils varit lite av en semester. Har nog sagt det förut, men helt klart en av fördelarna med Track, man får upptäcka så mycket nya fina platser när man än reser på olika tävlingar runt om i landet.
 
Vi flög upp till Alabama tisdag morgon, en tapper skala på 5 personer. Vi har hittils bara njutit av stranden, otroligt god sea food och såklart hunnit med lite träning också. Vi har endast haft två mindre ansträngande tränings pass på tracken för att vara fräscha till helgen. Imorgon gäller det dock, 800 meter försök för min del. Förmodligen det snabbaste startfältet under mitt hela år här så det kommer bli tufft att klara det till finalen, men jag har bestämt mig för att verkligen försöka! Kommer bita ihop och göra mitt bästa, mer kan man ju inte göra. Kommer nog med någon mer uppdatering snart! Kram så länge
 
 

Last Week

 
En vecka kvar i West Palm Beach innan vi flyger mot Nationals, och sedan flyger jag faktisk hem till Swe igen !!! Får mer och mer hemlängtan ju nämare det blir, så just nu ser jag verkligen fram att få komma hem snart. Kommer att bli hur härligt som helst. Och det finns ju ingen bättre säsong än att komma hem till än sommaren <3