Spring Break


Så här gott startade vi vårt Spring Break! På favorit cafèt, Urth Caffee. Så skönt att vara ledig en vecka, kort men absolut bättre än inget. Skypade med finaste Julia igår och fick finaste meddelandet efter, blev sååååå glad verkligen. Världens bästa och härligaste är hon, det ska bli så kul att få komma hem i sommar och ta igen alla roliga stunder man missat 💕
 
Tävlade i helgen, 400m två gånger. Individuellt och i relay, 60 höga första och ca58/59 sek någon timma senare. Var väldigt trött i benen innan loppen så det kändes väll helt okej med tanke på det, oklart dock varför jag har mer fart i benen andra loppet än vad jag har i första. Körde 800m på 2.15 höga i inomhussäsongen i en relay, och sen inviduellt 50 min senare så sprang jag 2.15 låga så jag måste nog helt enkelt se över min uppvärmnings rutin lite... Förmodligen slänga in fler strides för att vara mer på hugget! Får testa det i SAN Diego i helgen där nästa lopp är wiho, så fint där så det ska bli roligt!
 
 
 
 
 

Finals week


En ynka final kvar sen är jag redo för spring break! Ska bli så fruktansvärt skönt och mesta delen av ledigheten ska avnjutas på beachen. Punkt 💕

Lite från det senaste!

 Plugg date på Alyssas balkong, mysigt värre och bra motivation 💓 
 


Fina mamma har fyllt år!!! ❤️


Jag har tagit sefies!! 
Plan-plugg!
Blivit riktigt varmt här det senaste, över 30 grader, så har hunnit sola lite också! (Första gången som jag tog på mig bikinin sen jag flyttade hit faktiskt, hur sjukt????)First home meet! Love this picture!

Reunion med bästa tjejen! Från Lions Exchange camp för några år sedan, tre kanske? Åren går så fort så har ingen koll. 
 
 
Nu, tillbaka till plugget. Min andra final imorgon, känns väll helt okej men måste bara repetera allt igen så jag inte glömmer något. Hoppas allt är bra med er förresten, kram!