Hello New York


 Kvällsfikat på favvo cafét igår i tjusiga Pasadena. Drack Chai Latte som jag inte beställt på evigheter, och åt bästa kyckling-curry mackan på länge! Idag är vi i New York, har flugit hela natten så ett och annat Starbucks besök kommer att vara nödvändigt. Men med ett café runt varje hörn här så ska det nog inte vara några problem. Men oj vad kallt det var! Känns nästan som att vara tillbaka i Sverige igen, så nu vet jag hur det känns att vara hemma så nu ska jag definitivt börja uppskatta Cali vädret mer. 
 Bara jag som tänker på Serena Van Der Woodsen när jag ser den här trappan? Älskar den scenen, Gossip Girl var skön tiden i mitt liv alltså. Kan dom inte göra en ny snart? Skulle ju lätt gå hem i alla fall, ser ju forfarande lika mycket citat och bilder på Chuck/Blair då som jag gör nu. 
 
 
Vårt mysiga lilla hotell. Overall är jag riktigt glad och tacksam över att vara här! Mitt i Manhattan bor vi så kunde inte bli mycket bättre än så här känner jag :) Ska försöka ta lite bilder att slänga upp också! Puss hej så länge

Miss you


Längtar tills sommar i Sverige så jag kan få hänga med denna saknade pinglan i Stockholm igen <3 


Busy busy days right now. Galet vad mycket vi har rest det senaste - och jag älskar det! Idag är jag ledig från skolan, men har flera seminarium att gå på och papper att skriva så inget swefilmer-chill här inte. Har redan hunnit med tvätten och packat väskan för ikväll, ska strax röra mig mot det internationella kontoret för lite pappers jobb (alltid massa skit att fylla i där)  sedan är det även lite träning på schemat, och en pepp-talk middag med vår grymma coach inför helgen! Hur gulligt? Eftersom hon inte kan följa med så tar hon en liten genomgång över en middag ikväll istället, så söt är hon. För er som såg min senaste VLOG så åker vi nämligen till New York och tävlar idag, planet lyfter 12.00 inatt haha, how exiting?! Och ska springa stafett med mina darlings, kunde inte bli mer glad över vilka som fick åka med <3 

Soon Weekend
Så skönt med endast två skoldagar. Men kurserna jag har valt kräver ju en hel del jobb utanför klassrummet också, men ändå! Så efter mina två klasser idag tar jag helg till tisdag, Love it. Dock ska jag kliva upp ca 3.30 imorgon för att inte missa flyget från LAX. En utav fördelarna med att vara en student athlete, du får möjligheten att upptäcka nya ställen du aldrig hade sett annars! Tillsammans med några utav dina allra finaste vänner också! Kan inte bli mycket bättre. New Mexico imorgon!