Fav Beach

 
 
 Lake Worth är nog stranden som vi har hängt på mest denna termin. Den ligger relativt nära oss, har ofta stora vågor och kanske det bästa av allt ett super nice pizza/glass ställe som ligger precis längst stranden. Pizzan är nästan lika god som hemma i Jönköping! Utöver detta så har dem även en "bonfire" här två gånger i månaden, har aldigt lyckats pricka in den än men den måste man ju bara testa gå på, tänk vad mysigt med grillade marsmallows längst stranden en varm vinter (sommar) kväll? Ett måste definitvit, och besöker ni SoFlo eller West Palm så är detta en strand ni inte får missa. 
 
 
 

Final Week

 
Om en dag är första semestern i FL avklarad,
 
Kan inte ens förstå själv hur fort det har gått? Det känndes ju som att jag och Therese precis flyttade hit och hoppade på flyget bara för någon vecka sedan. Dock har det hänt en helt del, och man har lärt sig väldigt mycket på kort tid. Det är väll därför tiden har gått så fort som den gjort också kan jag tänka mig. 
 
Är som sagt snart klar med denna terminen, har en sista final exam i Micro som jag måste plugga lite till idag. Men utöver det känner jag mig väldigt nöjd med vad denna första terminen i FL har haft att erbjuda och jag trivs för bra med att bo här. Får försöka blogga lite bättre under jullovet nu, då har jag ju ingen skola att fokusera på, dessutom får jag fin besök från hemma över jullovet så det kommer nog bli ett jullov vi sent kommer att glömma hehe. 
 
 
<3