Big yes till detta ställe.Något nytt ni kanske inte visste om LA. Det är nog staden med allra MEST kulturer, kommer man till en gata så är den italiensk, fortsätter man till nästa är den mexikansk osv osv. Detta gör ju sig fantastiskt bra för den som älskar mat! För här verkar det finnas lite av allt, och allt av det bästa! bilderna över är från som ni kanske kan lista ut en hawaiiansk resurang, riktigt gott! 


Hade även min första föreläsning idag. Min professor var hel skön och stämningen var bra, hoppas bara jag hinner med på vad han säger eftersom hans skrivstil var sjukt sne och han kör oldfashion på allt så inga papper eller powerPoint att ladda ner. Men jag vänjer mig förhoppningsvis I hope!

Pasadena

 
 
Igår träffades nästan hela laget för en mysig brunch i det fina Pasadena. Efter typ hollywood, Beverly Hills, Santa Monica och Downtown är nog Pasadena den finaste staden här i LA, det var mysigt att bara gå runt och kika på alla fina byggnader och butiker som låg till där.
 
Cafét vi åt på "urth caffé" var klart det godaste ever, ALLAS mat såg verkligen helt underbart ut, vilket betyder att detta ställe kommer att få ett och ett annat besök från min sida... Ett mysigt/hipster café med hög klass kan nog vara en bra beskrivning! Tog kyckling qesidilla eftersom att Therese som bott i USA under en längre tid berättat lite om dem, och oj vad gott det var. Tack Tess! Senare mot kvällen gick jag och Vanessa på fotbolls match på skolan, både killarna och tjejerna hade match samma kväll. Sjukt roligt, älskar ju fotboll så detta är helt klart en höjdpunkt med att ha börjat på denna skolan!

23 SEP 2014

 
Blev väll en lite historisk dag i mitt lilla liv. Hade sagt upp mig från båda mina jobb som jag verkligen tyckte om, och drog flyttlasset mot kalifornien/Los Angeles. Känns ganska sjukt att vara här faktiskt, och allt har verkligen gått så fruktansvärt fort. Bokade biljetten när jag var på Rhodos men hade massa papper kvar att ordna så trodde faktiskt inte att jag skulle få godkänt på intervjun i den amerikanska ambassaden, men det fick jag och nu är jag på riktigt här! I och med att jag flyttade hemifrån när jag var 15/16 (till Stockholm) Så tänkte jag att det inte skulle vara några problem, men oj vilken hemlängtan jag har helt ärligt. Nu är man verkligen långtfrån hemmet och allt som man känner till så väl. Men jag tror man kommer in i det så småningom och jag tycker detta är en grym erfarenhet som jag har valt att ta vara på!
 
 
Den 25 (Alltså ynka två dagar efter min ankomst) började skolan och jag tog min första klass som var DANS. Hade nog aldrig kunnat tro att jag skulle ta en dans kurs här i LA för en månad eller bara en vecka sen haha, men den verkar vara sjukt rolig för alla som var med var verkligen super härliga! Inriktningen jag går i övrigt är dock "business management".