Busy Week

 
Haft en späckad samt spännande (!!) vecka, nu känns det som man faktiskt har kommit in i collage livet här borta. Förutom allt plugg så är det en skön känsla att känna så! Det är väldigt nice för vi har lång helg här borta, så dem flesta går inte i skolan på fredagar och har endast en lektion på måndagar och onsdagar (som börjar 12.40) så det är väldigt fint faktiskt. Men sen kommer ju allt skit samtidigt på bara två dagar istället, så då gäller det verkligen att visa fram fötterna haha! Starbucks X3 brukar vara en skön lösning på det hela.  
 
Och en helt annan sak, äääälskar paradise hotel för tillfället. Känner verkligen mig som hemma igen när jag tittar på det konstigt nog. Så om jag saknar Sverige så är PH en GRYM lösning på det haha! Skypade med Isabelle i veckan men det var ju bara för kul och sorgligt på samma gång, gjorde att man definitivt saknade henne och alla andra goa där hemma ännu mer
 
 
❤️❤️❤️
 
 
Åh ser gott ut! :D Men hur kan du äta så mycket onyttigt och ändå vara så fit? :) hoppas du tar det på rätt sätt, man ska ju självklart njuta av livets goda hihi! Tränar du mycket fortfarande eller kör du yolo? ;) Kram<3
 
- Thaaank you darling, självklart, tar det som en komplimnag :) Jag tror simpelt att det handlar om en bra balans som är väldigt inviduell. Jag mår lika bra av att vara nyttig i veckan som att njuta av en kaloribomb under helgen, jag kan till och med bli mer peppad och motiverad till att träna och vara hälsosam efter en sådan helg = Grym balans!
 
Sen finns det såklart undantag som i mitt fall där "kaloribomb-helgen" blev till en "kalori-bomb-sommar" haha, inte så fruktansvärt bra kanske men jag känner ändå att det är det var lätt värt! Jag jobbar mig tillbaka sakta men säkert. Min plugg hörna tidigare idag: 
 
 
...... Som sagt, sakta men säkert ;)
Tycker absolut att man ska unna sig under helgen om man så känner för det,
även om man går på en super seriös diet eller inte.