30+

 
Tog en sväng till starbucks uteservering och tänkte få lite plugg gjort, men jag avlider av denna värmen så det var ju ingen strålande idé. 31 grader, strålande sol och ca tre dagar till december, hallååjaaaa, känns ju lagom sjukt det här. Firade ju jul/nyår med familjen i Egypten för något år sedan men man blir nog aldrig van vid denna udda kompinationen.
 
Lite Montana bilder! Fick ju uppleva lite snö där i alla fall, alltid något ;)
 

Stay positive.

 
Hade en rätt så skön lång-helg i Montana! Bodde på ett sjukt nice hotell och maten var ju fantastiskt som vanligt. Mäniskorna där var verkigen sjuuuuukt vänliga (stor skillnad från LA som känns som en relativt tuff stad att leva i) Så det var en skön omväxling lixom, mer sånt hade ju inte skadat. Delade rum med världens bästa Arielle, vilken toppen tjej hon är alltså, världs snäll och motivierande på samma gång så kunde inte varit mer glad över att få dela rum med henne! Och så skypade vi med finaste Isabelle också, (sjukt kul var det haha) saknar henne och swe sååå mycket! Och OMvi ska rocka stockholm när jag kommer hem, WOOP! 
 
 

MONTANA

 
På lördag kör vi vårt sista cross country race i Montana. Kommer nog vara lika kallt som Sverige, och jag har knappt med mig några varma kläder hit så måste nog shoppa lite idag, eftersom att vi åker upp redan inatt (04.30) blääh kommer avlida...