Weekend

Man jobbar visst hela helgen men klart man hinner fylla in en 20 års fest för sin världs bästa kompis JULIA ❤ Åh vad roligt det ska bli, kan inget annat än att bli en festlig kväll. 

Igår var vi på lag-tävling igen! Denna gången i Västerås (tror jag det var) haha. Trevlig dag och jag körde 1500 i ett rätt så roligt lopp faktiskt, det var en klunga ända in till sista varvet sen stack alla. Tur för mig för hade inte inte formen för att orka snabbt hela vägen, haha. Och Täby klarade sig så vi är kvar i SM-kvalet till nästa år också, wiho fint jobbat allihop! 

Frida lycklig i mini-bussen hem! 😘

Nu blir det stan och JOBB wiho. Tävling idag på kontoret så jag hoppas på en bra dag hehe, man är alltid nervös in i det sista men det är ju det som är halva charmen. Förresten, lyssnade ni på Sias nya låt som jag publicerade inlägget under? SÅ bra och videon är sjuukt imponerande... Ha en fin fredag lovers, vi hörs lite senare igen! 

SIA

 
 
Har ni hört denna låten? Fruktansvärt bra och jag blir så himla sugen på helg!...
Firar en grym dag på kontoret med lite film och naturgodis just nu, "inside Im dancing". En charmig liten film som jag kan tipsa om, annars har ju magnificent bio premiär idag. Måste verkligen boka in den snart, kan knappt föreställa mig hur grym Angelina gör sig i den filmen!

PERFEKT MIXBild på mitt goda mellanmål igår. Så gott är det, har blivit en standard för mig . Och så en till bild från jakten på den perfekta skinn jackan.... To becontinued.

Nu är jag framme i stan! Ska köpa med mig lite lunch på vägen och sedan fortsätta mot Gamla stan och JOBB ❤