Skavsta!

 
Har kört en panik-packning på ca en timma. Kommer säkert behöva handla en massa som jag har glömt att ta med, haha. Men strax så ska jag möta upp Karin på centralen för att ta oss vidare mot Skavsta. Stannar där över natten och flyger sedan mot Spanien tidigt tidigt på morgonen. Väljer att lämna datorn hemma denna gång! Kanske även mobilen, har inte bestämmt mig än, den har varit så krånglig ändå det senaste och får ens inte fram alla sms... Så värdelöst verkligen! Men nu borde jag nog skynda mig här, ha det fint så hörs vi eventuellt i veckan men annars är jag borta ca 10 dagar så ni får ha det grymt tills dess. Puss

BIRTHDAY BRUNCH

Så här bra frukost sällskap hade jag denna morgon! En väldigt fin vän fyller 20 och det tycker jag minst sagt är värt en GOD start på dagen. Bäst är hon <3 Och vädret kunde heller inte varit något finare, helt sjukt vad det är varmt ute... Behöver ju knappt åka till Spanien!

Ledig-dag-frukost

 
Efter att ha jobbat hela påsken så tar även jag en ledig dag! Och om det inte vore för min irriterande snuva så hade jag lätt ätit denna guld frukost ute i den sköna solen och njutit i timmar. Men jag fick nöja mig med soffan, ehe. Testade en ny smak av Pauluns musli och blandade med nötter/bär, jordgubbar och banan. En riktig guld frulle blev det ju idag som sagt
 
 
It almost feels like a joke to play out the part. When you are not the starring role in someone else's heart. You know I'd rather work alone, than play a supporting role. 
If I can't get the starring role. 
 
Sometimes I ignore you so I feel in control. Cause really, I adore you, and I can't leave you alone. Fed up with the fantasies, they cover what is wrong.
Come on, baby, let's just, get drunk, forget we don't get on.