Today

Bra torsdag. Åkte in till stan, lunchade och var runt lite i Jönköping. Därefter blev det en hel dag inne på rosenlund med lite simmning och fika. Himla goda kyckling baguetter där alltså.

 
 
Imorgon, tillbaka till Stockholm och fira Halloween
med fina tjejer. Kommer att bli rikigt roligt. Längtar! ;)
 

Good morning

 ... Let the stress begin!
 
Dagen började väldigt vackert, något speciellt med varje ny morgon, som en ny chans ungefär. Även om det inte varade så länge, stress och ångest är tyvärr två alldels för vanliga ord. Jag gjorde i alla fall ordning en god frukost, yoghurt och hembakat bröd som pappa hade gjort (bilden under) för gott är det verkligen. Kan ju äta hur mycket som helst av det!
 
 
 
 

/Ha en bra torsdag!

Fikadate med min lady.

 
En bättre onsdags kväll på espresso house. Alltid trevligt att fika, och speciellt med denna tjejen. Tiden bara flög i väg av roligheter och god kvällsmat! Trodde nästan att jag skulle missa bussen där ett tag men jag kom prick på minuten. (Så är den självklart 10 minuter sen bara för det, för första gången någonsin) Det är så himla mysigt att fika i sthlm. En helt annan känsla, tyvärr väldigt packat med folk och svårt med plats på vissa ställen, men det är ändå en charm i sig att fika här. Och, det är öppet till midnatt på många ställen. Stort plus det också!
 
 
 Nu sitter jag som sagt på bussen mot Jönköping. Hann inte handla med mig något att äta på vägen vilket var lite olyckligt, men jag tog i alla fall med mig datorn så jag tänkte kika lite på "fest hos bagge wahlgren" om det nu är något att ha. Låter åtminstone som ett ganska mysigt program, men vi får väll se. Ha en fortsatt bra onsdag, vi hörs när vi hörs. Puss så länge