Instagram

Malmborgs om ni inte redan följer mig där, kan garantera en flitig uppdatering i och med att det är mycket som händer på en gång. Alldeles för svår smält för en blogg. Har privat btw, känns bra att ha koll på vilka som följer en tycker jag.

 

Annars har dagen varit mesta dels bra, inte mycket som händer utan att man tänker på studenten bara. Men man ska såklart försöka ta vara på det lilla som är kvar nu istället för att längta ihjäl sig för att äntligen få sluta :) Gubbskivan hoppas jag att ni alla som kan har kirrat biljetter till, för där har vi något att veeerkligen se fram emot mina vänner. Hihi 😘

Händer detta verkligen?

 I morgon går jag min sista skoldag på gymnasiet. Har jag missat något eller vart tog tiden vägen? Har det verkligen gått tre år? Tror inte att man inser att man har tagit studenten förrän man vaknar upp på morgonen efter, då förstår man nog att det är över. Men det betyder inte att dem man umgåtts med försvinner, utan det är då man ser vilka som verkligen har betytt något för en som man brukar säga, och jag har garanterat skapat vänner för livet under dessa tre år. Väldigt tacksam för dem! Jag känner mig fruktansvärt nöjd som har skickat in mina två sista inlämningar idag, samt hållit min sista redovisning, en oerhört stor lättnad att vara färdig med allt i god tid! Och på detta fick jag även ett mvg i religionskunskap b idag. Känns verkligen underbart! Och sen att jag i övrigt klarat alla ämnen, trodde jag ens aldrig om mig själv när jag började här. Matte B tillexempel, men jag antar att även jag har förändras en LITEN bit på den fronten hihi. Happy face!