Portugal - albufeira

I dag bär det av mot tränings läger, vädret är ostabilt men temperaturen är väll åt andra sidan bra om vi talar träning. Hade dock hoppats på att få spendera några timmar i solstolen i alla fall, vi hoppas på det bästa!

Annars får jag önska er en mysig påsk med en massa godis utan dåligt samvete! Kan det bli bättre lixom?System kameran åker med i år igen så kommer förmodligen hem med lite bilder att lägga upp, har dessutom en mycket bättre kamera nu. Kanske till och med kommer upp något inlägg där i från, ni får kika in och kolla helt enkelt. Puss lovers! Ta hand om er så lovar jag att försöka ta mig till hotellet utan konstigheter :)

Mys

Första riktiga godispåsen!

Påsklov, godis och Portugal i morgon. Nästan svårt att sluta le just nu haha :) Mycket bra på en gång!

Här kommer lite blandade bilder. Jag och Julia köpte första godispåsarna igår på väldigt länge. Känslan var euphorisk. "Smaklökarna dansar" som vi själva uttryckte det, eller dreggel med andra ord. Imorse gjorde jag ordning lite brunch åt mig och damerna, super mys, och sedan handlade vi det sista inför trippen imorgon, blir nog kalas bra det här tror jag :)

 

 Fabulösa damer!

 Alltså lyckan i denna stund <3