Tror ni att jag kommer kunna sova inatt?

Ja det återstår att se..

Vi har checkat in på hotellet, handlat lite godis och baguetter till kvällsmat + frukosten imorgon (Inatt). Och förhoppningsvis så är man inte för trött för att äta då hehe!

Sen vare ju det här med tävlingen idag & igår också, inga höjdare insatser från min sida. En sek från pers på 1500 (silver woho), och fick dela pallen med härliga Agnes! Och en annan duktig tjej från Norge. Men 800 loppet idag gav inte den optimala uppladdningen med att stuka foten 30 min innan start... YES! Men det gick att köra (även om jag "safade" längst bak i fältet), tryckte på det sista varvet och landade på en 4:e plats (attans!) av ca 9 pers i mitt heat. Sådär nöjd med en blå och svullen fot lägger jag mig ikväll. Men det blev ingen jätte dum tid, har inte kollat men runt en 13-14 gissar jag på.
Nu ska jag försöka sova! Och återigen, vi får se hur det kommer att gå. Lite bilder från det senaste:

Sista dagen hemma i Habo!

 
 
Hello!
Snart tid för lite värme igen!<3
 
 
Nu är det snart dax för mig att säga adjö till det fina huset i Habo. För imorgon någongång befinner jag mig i USA! Nervös? Svar nej, har ännu en tävling på Ullevi att överleva först. Åker till gbg om någon timma, sedan sover vi på hotell i några timmar och stiger upp klockan 3 på natten för att bege oss till flyplatsen. Sen gäller det bara för mig att hitta rätt överallt så att jag kommer fram haha! Det som känns roligast just nu med resan dit är ju helt klart NYC. Att bara få flya/landa över stället är nog en upplevelse. Jag kommer att ha med dator + system kamera så för er skull (och kanske mest för min familj) Kommer jag att vara så aktiv här som möjligt! Blir nog roligt för mig själv sen också i framtiden att kolla tillbaka till. Kommer därför också att vara ärlig i mina inlägg! (Inte för att jag inte är det annars, men ni hajjar) Nu ska jag packa det sisa, vi hörs igen i Göteborg! Puss på er!


PS: Svar på frågan angående inlägget "kvälls kaffe", det vore ju drömmen att ens ha en kill-kompis LITE lik Chuck från GG. Men tyvärr så var det en bild från hans Twitter.. Drömma kan man ju! 

Tävling

(Har nog aldrig varit på något läger förut, NAJS, för läger tar alltid slut för fort)

= Har nog aldrig varit på något LÄNGRE läger förut, NAJS, för läger tar alltid slut för fort.

Det var ju en finn ett fel tävling hehe. Hittade ni det missade ordet?! Jag drar en vinnare ikväll. Okej nej, jag skrev fel. Annars då? Själva (jag,mamma&salome) är vi på väg mot Göteborg, och en väldigt omtalad tävling som hålls där. Ska bli kul! Men allra helst så vill jag att det ska vara över så jag äntligen kan åka till USA! 😍