22.15 - Kvällsinlägg

Jusdet, har ju en bra cam nu på min nya dator. Skönt! Även om jag inte vanligtvis hänger så mycket där så är det gött när det väl är dax för lite fjortis tjaffs! Hoppas allt är bra med er? Jag har iallafall sällan sett fram emot en fredag som jag gör nu. Även om det blir roligt att komma tillbaka till sthlm av vissa speciella anledningar så känns det minst sagt bra att komma hem en sväng, allt för länge sen jag spelade fia med knuff med lillan där hemma! 
 
 
Har råkat trilla tillbaka till 6an - 7ans musik där denna tjejer låg högt toppad. Hemsk, jag behöver nog lite ny musik insperation från någon haha..
 
Föresten, får se hur uppdateringen blir här under helgen. Redan packade dagar och att spendera tiden framför datorn ligger inte inlagt, dock har jag den alldeles perfekta och smidiga blogg.se appen som ni kan förvänta er ett och ett annat inlägg ifrån! Annars, ha en super skön helg hörrni. Puss! :)

Jan. 31, 2013

Nästan läskigt hur snabbt en hel månad kan passera. Februari imorgon och jag kliver in med en härlig känsla inför den. Man väljer själv hur väl man formar sin vardag, och mycket hänger på hur vidare man själv väljer att göra den. Rihannas Diamonds, "I choose to be happy", ligger något i det.

Ikväll har vi möte angående student middagen, också läskigt att börja planera sin student. Kan omöjligt vara ensam om att känna så? Middagen kommer att ersätta den tidigare inte så framgångsrika "löparskivan". Ja, inget illa menat, men vi nöjer oss med att anordna middagen i år. Frivillig utgång för den som kan och vill väntas dock efteråt! Något att längta till, samt alla skivor som snart börjar dra igång. Och på tal om att längta till något, jag kommer hem till Jönköping i helgen!!! ❤