Feb. 28, 2013

Om ändå alla månar kunde börja så här. Jordnötssmör som man inte ätit på sådär 10 år blev plötslig sjukt gott igen, och en kopp kaffe och solsken på det är minst sagt livskvalité!

Vårkänslor

 osminkad, ska nog börja (mer eller mindre) sluta med sminket nu.. Känns alltid skönt att göra det, sen är det ju ännu ett vår tecken när man faktiskt kan göra det! Köpte även skrubb igår eftersom att min tagit slut, kanske syns lite.
Tog ingen bild eftersom att jag använde mig utav min cam, men gjorde precis världens godaste mango smhotie. In love! Eller vet inte riktigt vad jag ska kalla den helt ärligt, la i lite allt möjligt som vi har här hemma, men det är ju då det blir som bäst, ren känsla! Nu ska jag fortsätta skriva lite på mitt arbete, men ni som har sportlov får forstätta njuta av det och ni som går i skolan får väll glädja er åt det otroligt sköna vädret! Kram så länge :)

Frukost och solsken ❤

Föresten, till er som alltid undrat vart jag egentligen kommer ifrån, eller sagt följande "vart *** ligger det?" till min hemkommun. Så gick det en dokumentär film skulle man kunna säga om Habo på ettan igår, Anders Timell gick runt här och filmade/intervjuade, och under en hel timma fick man följa platserna man växt upp på! Haha, lite roligt faktiskt! Och ja, godmorgon föresten! :)