South Africa

Bild från USA i sommaras.
 


Vill ni veta något galet?
 
Imorgon ca 13.00 flyger vi mot nya äventyr och närmare 3 veckor till andra sidan jordklotet. Kapstaden (Stellenbosch) mer exakt. Hur känns det? wow. Hög tid att packa om resväskorna från Jönköping till betydligt varmare plagg nu, ca 27 grader säger min Iphone vilket kommer att bli alldeles underbart. Jag vet inte hur det kommer att se ut där borta angående internet, men förhoppningsvis så kommer jag att kunna skriva några inlägg här, det skulle vara roligt om jag kunde uppdatera här på bloggen lite för mina nära och kära såklart.
 
 
 
Men innan avfärd väntas strax en myskväll med Isabelle och Julia 
Ha det bra så uppdaterar jag er så mycket som jag bara kan. Puss och kram
 
 
/Josefine

Gränna

Hej lovers! Haft en redigt mysig dag i Gränna idag, besökte vår kära farmor där borta tillsammans med mamma och mina systrar! Därefter mötte jag upp fina Sophie på Esperesso House i Jönköping och catchade upp en hel del + pratade gamla minnen. Super mysigt verkligen, och deras kyckling macka är minst sagt att rekommendera.

A6

 
 
 
 
 Hej blogg, varit igång hela dagen och ska strax äntligen få sova. Blev en sväng på bla A6 med lite fika och shopping, kom ca 45 min innan det stängde vilket räckte gott och väl. Tröttsamt med så mycket människor överallt, men jag blev nöjd med mitt lilla kap! Imorgon blir inte lugnare... Hälsa på kärt sällskap i Gränna, möta upp en kompis på stan och till sist så väntar lite resande mot kvällen. Sen så ska jag försöka få in en träning där någonstans. Mys!
 
 
 
 
Tjusig fika bilden blev va? Har julbelysningen i bakgrunden att tacka för det, verkligen fint. Man får ju passa på att dra nytta av det vackra innan det snart plockas ner. ///Tant Josefine
 
 
 
 

Godnatt darlings!