En trevlig början på Valborg 2013

 Umgicks med löp treorna i Uppsala, (förutom Petter som inte hann komma) Och Jesper saknas även på bilden då han tog kortet, annars har vi hela gänget som man snart har varit grannar med lite till och från i närmare 3 år! Mysig förmiddag, slänger upp lite blandade bilder:

 

Fina Linda, Julia, Daniel och Jesper.

Jag kan varmt rekomendera den nya lokan! Läskigt god smak, i alla fall i den lilla storleken :) 

Måndagen är avklarad med marginal

Och kan det kanske ha med tre koppar kaffe att göra? Dock så behövligt efter nattens dåliga sömn, men skolan ska man kliva upp till utan klena ursäkter. Finns väll knappast någon som INTE vänder på dygnet över helgen haha. Vi höll dessutom igång både tor, fre och lör. Men det är bara att ta sig upp så är man strax tillbaka i rutin igen, oftast till tisdag kväll redan, men nu är det ju Valborg imorgon så jag vet inte hur det ska gå ihop! Det lutar mot Uppsala, hoppas bara vädret håller sig bra :)

Julia och Andreas skötte underhållningen under håltimman idag väldigt snyggt, eftersom att den gick väldigt fort! Och ja på bilden under så har vi min förmiddag just nu, Gossip Girl och rosa glitter naglar haha! Sånt trams som man vanligtvis inte har tid för. Nej då skämmt och sido, gossip girl går alltid hem, bara ett tag sen jag faktiskt tog mig tiden att kolla på det helt enkelt. :)