20:40

hej josefin, måste börja med att säga att bloggen är bäst och du med! har några frågor iaf, hur klarar du att ha en så positiv inställning till plugg osv? vad gör dig glad/ledsen? vad inspirerar dig? vad har du för mål/drömmar i livet? hur kan du alltid ha så sjukt snygg klädstil!? :D


hejfinadu! åh vad kul att höra att du gillar min blogg! :D Ja det enkla svaret till en positiv inställning till plugget är helt enkelt att jag tycker att det är ganska roligt också. Fine, att gå upp tidigt och massa läxor kanske inte är det bästa jag vet. Men att gå till skolan är väll inga problem? Du får ju träffa dina vänner! Tror bestämmt att det är många som (samtidigt som man tycker det är skönt) kommer att sakna skolhänget när man väl gått ut.. Så jag tar helt enkelt vara på tiden! Det är väll nice att vara ung..:D
Har alltid fått höra att jag är "Glad och Positiv". Och det kan ju låta som ganska så opersonliga ord att säga. Något man säger för man inte kommer på något annat. Men jag är verkligen glad och positiv!! haha, så jag blir glad av det mesta! Kan vara om det är god mat i skolan, fint väder, resa (åh, glad 24/7) eller om jag köpt en ny tröja! Kan vara glad i två dagar om tröjan är riktigt snygg! Men inte minst utav mina knäppa vänner! .. ;)
Sen när det kommer till min insperation, så är det allt möjligt! Folk från skolan, internet (sidor som Lookbook och weheartit), tidningar osv. Skillnaden mellan mig och många andra är att jag inte bara kollar på en stil på tillexempel lookbook och tänker "oh vad snygg" sen lixom var det slut där. Utan som jag gjorde tidigare i veckan så beställde jag ju hem nitar till ett linne, som jag såg någon annan hade gjort och försökte få min lika bra? Så det gäller nog bara att våga bära det du tycker är snyggt! Och lixom "ta tag i det" haha, hoppas ni förstår vad jag menar här ..?
Drömmar i livet? Jag låter nog dessa bilder tala för den frågan faktiskt. Tänk, plugga och träna i USA. wow, vilken upplevelse alltså! Det skulle nog vara ett mål jag har just nu iallafall. Men det är ju ett litet tag kvar, mycket kan hända tills dess så jag vågar inte säga för mycket. Fortfarande ung och dum. haha!

♥ DreamOutLoud.


Bilder tagna för ganska  så exakt ett år sedan?
Kanske lite mer snö då bara ... Vilket bara är nice! ;)